30. listopadu 2006

Společný jmenovatel

Nějaký tam je, ale jak ho pojmenovat? Má někdo nápad?
  • ČR podepsala smír s japonskou Nomurou v případu IPB. Půjde řádově o miliardy korun. "Je to varianta blízká nule. Pro mě je důležité, že se odbourává hrozba plateb desítek miliard korun," prohlásil Tlustý.
  • MD nepovolí Kapschi spustit pilotní provoz k 1. prosinci. Jisté je, že pilotní provoz 1. prosince nezačne (...). Tím je ohrožen termín spuštění ostrého provozu systému od 1. ledna 2007. Podle ministra dopravy Aleše Řebíčka však stát nemůže převzít dílo, které má právní vady. (...) Místo na původně ohlášených místech Kapsch vystavěl některé brány o několik desítek metrů vedle.
  • Ministerstvo informatiky zřejmě 1. ledna neskončí. "Není žádný spěch, abychom zkracovali lhůtu a považovali za nezbytné toto projednat v době, kdy nevíme, jestli bude vláda, která bude mít důvěru parlamentu," řekl [Zdeněk Jičínský]. Zároveň ale připustil, že za vytvořením ministerstva informatiky původně stály i politické důvody. ČSSD totiž toto ministerské křeslo potřebovala pro svého tehdejšího vládního partnera US-DEU.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pragmaticka kultivace?

Unknown řekl(a)...

adamkopp> velmi vystizne

Anonymní řekl(a)...

martin> http://modra-sance.blogspot.com/2006/11/tlust-ra-za-slunost.html Bojim se, ze jsem se mozna unahlil. Pokud je pravda ten veletoc s milosti od Klause, tak mi to prijde mozna pragmaticke, ale urcite ne kultivovane. Takze na toho jmenovatele asi opravdu budem muset vyckat.

Unknown řekl(a)...

adamkopp: mno nemyslim, ze je mozne predjimat rozhodnuti klaus.cz :)

Czech NR řekl(a)...

No, bude to znit velmi prvoplanove, ale on je dost jednoduchy: Ceska republika, prelom 2. a 3. tisicileto po Kristu.

Anonymní řekl(a)...

martin: nastesti ne. Jenze uz jen to, ze nekoho napadlo, ze by to touto cestou mohlo jit to slovo zacinajici na K z meho oznaceni situace diskvalifikuje. A kdyz jsme u toho tak i to s P.