tag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post1942709696400228734..comments2023-11-07T11:19:05.736+01:00Comments on Petr Koubský | Idées fixes : Z přežvýkavcůakbhttp://www.blogger.com/profile/16962671824498007503noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post-59180118881194783352015-04-16T23:30:57.809+02:002015-04-16T23:30:57.809+02:00Nepochází z přežvýkavců. Tohle jsme našli i na Aqu...Nepochází z přežvýkavců. Tohle jsme našli i na Aqua Purificata :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post-3702914682399278172014-06-01T13:29:03.024+02:002014-06-01T13:29:03.024+02:00tohle to trochu vysvětluje řeklabych :) celý je to...tohle to trochu vysvětluje řeklabych :) celý je to o TSE nejspíš... http://uskvbl.cz/attachments/314_REG_1_2001_BSE_III[1].pdfAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01362093497199491579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post-25770245790821728822007-08-23T01:09:00.000+02:002007-08-23T01:09:00.000+02:00Možná nové nařízení EU? :) V tom případě se na s...Možná nové nařízení EU? :) V tom případě se na sáčku se želatinovými medvídky brzy dočteme "pochází z přežvýkavců"...KubaUhttps://www.blogger.com/profile/08273296238632667512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post-68756902155401549082007-08-22T14:11:00.000+02:002007-08-22T14:11:00.000+02:00no když vezmu v úvahu liborovu teorii, tak by tím ...no když vezmu v úvahu liborovu teorii, tak by tím postupem mohl vzniknout <B>homeopatický hovězí líh</B>, ne? ;-)tomhttps://www.blogger.com/profile/14767842610720373660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post-48440839806420515492007-08-22T11:43:00.000+02:002007-08-22T11:43:00.000+02:00Čistě teoreticky, kdyby se při sklizni brambor, ob...Čistě teoreticky, kdyby se při sklizni brambor, obilí nebo melasy (nebo z čeho se to dnes líh vyrábí) připletla do surovin kráva :-), pocházel by pak produkt z přežvýkavce? Ale destilace by zřejmě většinu molekul, pocházejících z krávy odstranila, stejně jako nějaké další chemické a mechanické procesy předcházející destilaci ;-))<BR/><BR/>Tady teda v dokumentu z chemické školy o zvířátkách při výrobě lihu nic není<BR/>http://www.vscht.cz/kch/kestazeni/sylaby/liho.pdf<BR/><BR/>Možná by raději měli napsat, z čeho produkt pochází, asi to bude kratší výčet než výčet toho, z čeho nepochází ;-)Libor Nováčekhttps://www.blogger.com/profile/08302142236115602498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331511146513686259.post-69736545409114558102007-08-22T09:33:00.000+02:002007-08-22T09:33:00.000+02:00Jen jestli za tím nebude ono slavné: "Na kilo hove...Jen jestli za tím nebude ono slavné: "Na kilo hoven kilo cukru."Anonymousnoreply@blogger.com